Ford Focus

Privatleasa Ford Focus till grym månadskostnad

Ford Focus är en av världens mest sålda bilar. Och det är inte alls konstigt. Sätt dig bakom ratten på en, så förstår du snart hur mycket körglädje det finns i en Focus.

Just nu har vi specialpris på populära Focus Titanium med vår prisbelönta EcoBoost-motor med turbo. Du får dessutom massa grym utrustning i bilen.

Vad sägs till exempel om eluppvärmd vindruta, 2-zons klimatanläggning, nyckelfritt låssystem och 16” aluminiumfälgar? Eller infotainmentsystemet Ford SYNC3 med Emergency Assistance som ringer 112 om olyckan är framme? Eller avancerade förarassistansfunktioner som autobroms, vilket gör din körning säkrare. Nu även kampanjpris med navigation!

Ford Focus Titanium
1.0T 100hk 5-dörrars
rek. kampanjpris från 169 900:- (ord. pris 198 000:-)
Privatleasing 2 195:-/mån*
Finansiering med 1,9% ränta

Erbjudandet gäller bilar köpta senast 30 september 2017

För mer information och lokala erbjudanden, kontakta din Fordhandlare.

*Månadskostnaden gäller Ford Focus Titanium EcoBoost 100 hk och baseras på ett rekommenderat kampanjpris på 164 900 kr samt en rörlig leasingavgift. Baseras på 1500 mil per år, maxperiod 36 månader. Lokalt serviceavtal ingår. Kostnader för skatt, försäkring och vinterhjul tillkommer. Lokala avvikelser kan förekomma. Återförsäljaren garanterar restvärdet. Gäller bilar som är ordertecknade av kund innan 30 september 2017. Det här är en rekommenderad kampanj och gäller endast hos de Fordåterförsäljare som deltar i kampanjen.