Ford Avbetalning - Privatpersoner

I samband med ditt bilköp kontaktar återförsäljaren oss för att snabbt ge dig kreditbesked på plats. Alla våra finansieringsformer kan med fördel kombineras ihop med tillval och serviceavtal. Genom att låta oss finansiera köpet räcker det med att du betalar kontantinsatsen på 20 procent. Vi erbjuder dig möjlighet att finansiera din bil till fast eller rörlig ränta på kontrakt från 6 till 72 månader.

Du kan närsomhelst göra en extra amortering på ditt lån och på så vis minska månadskostnaden eller få kortare kontraktstid. Vill du slutbetala ditt lån i förtid gör du det utan att det tillkommer några extra avgifter. Dessutom är inbetald ränta under året avdragsgill i din deklaration och vi skickar ut kontrolluppgifter till dig i god tid innan det är dags att deklarera.

Du kan välja att lägga upp ditt lån med restvärde, vilket innebär att du inte helt betalar av bilen under kontraktstiden. Lånet läggs upp på kortare kontraktstid med en restskuld, dvs restvärdet, på sista betalningen. Det ger dig som kund möjligheten att bestämma vilket alternativ som passar just dig och din livssituation vid kontraktstidens slut.

Efter kontraktstidens slut finns det flera valmöjligheter:
1. Byt till en ny Ford. Om du vill byta till en ny bil kan ett eventuellt överskott i din nuvarande Ford helt eller delvis användas som kontantinsats i nästa bilaffär.
2. Förläng ditt restvärde och betala ner ditt lån till 0 kr.
3. Behåll din bil genom att betala restvärdet.