Ford Options - Privatpersoner

Finansieringsalternativet för dig som vill ha en ny bil vartannat eller vart tredje år med ett garanterat restvärde!

Ditt lån läggs upp med ett garanterat restvärde, det innebär att du inte helt betalar av bilen under kontraktstiden. Det ger dig som kund möjligheten att bestämma vilket alternativ som passar just dig och din livssituation vid kontraktstidens slut.

Genom att låta oss finansiera köpet, räcker det att du betalar kontantinsatsen på 20 procent. Vi erbjuder dig möjlighet att finansiera din bil till fast ränta på kontrakt från 24 till 36 månader. Alla våra finansieringsformer kan också med fördel kombineras ihop med tillval och serviceavtal.

Du kan närsomhelst göra en extra amortering på ditt lån och på så vis minska månadskostnaden eller få kortare kontraktstid. Vill du slutbetala ditt lån i förtid gör du det utan att det tillkommer några extra avgifter. Dessutom är inbetald ränta under året avdragsgill i din deklaration och vi skickar ut kontrolluppgifter till dig i god tid innan det är dags att deklarera.

Efter kontraktstidens slut finns det flera valmöjligheter:
1. Du kan lämna tillbaka bilen för det garanterade restvärdet och byta till en ny Ford. Ditt eventuella överskott i din nuvarande Ford kan helt eller delvis användas som kontantinsats i nästa bilaffär.
2. Förläng ditt restvärde och betala ner ditt lån till 0 kr.
3. Behåll din bil genom att betala restvärdet.