FINANSIERINGSLÖSNINGAR FÖR FÖRETAG

Ford Credit erbjuder individuellt anpassad finansiering för både stora och små företag. Leasing är generellt det enklaste och mest ekonomiska sättet för företag att finansierna sin vagnpark på. Dels eftersom momsen på leasingavgiften oftast är till hälften avdragsgill och dels för att man löser företagets bilbehov utan att binda kapital.

Ford Leasing

1205127118036
Ford Leasing är en finansiell leasingform som består av en månadshyra som baseras på bilens värdeminskning och kapitalkostnad. Ni kan själva bestämma leasingperiod och även restvärdet till viss del. Vill man kan även välja att ex skriva av bilen i en snabbare takt – vilket i sin tur avgör månadskostnaden. Ford leasing är en flexibel lösning med massor av möjligheter.
> Läs mer...
 

Ford Lease

1205127118667
När vi säger att allt ingår, så menar vi det. Ford Lease är utformat för företag som vill ha en attraktiv vagnpark till en förmånlig kostnad - som dessutom är enkel att administrera och lätt att budgetera. Ni har en fast månadsavgift och kostnaderna för hela vagnparken kommer samlat på en och samma faktura, givetvis med en specifikation per bil och förare. Med Ford Lease får ni inte bara finansiering utan även administration och skötsel av er vagnpark – enkelt och bekvämt.
> Läs mer...