FINANSIERINGSLÖSNINGAR

Att besluta hur du ska finansiera din bil är lika viktigt som att välja den. Ford Credit är en av världens största och mest väletablerade finansbolag inom fordonsindustrin för både företag och privatpersoner. Tillsammans med oss kan du känna dig trygg. Förutom att vi hjälper dig med allt praktiskt ger vi dig även enkel och flexibel finansiering hela vägen. Vi vill att du ska kunna köra den bil du vill ha - till rätt månadskostnad.

Våra finansieringserbjudanden

1204957267370
Just nu har vi riktigt bra finansieringserbjudanden till dig när du köper en ny Ford. Kontakta din Fordåterförsäljare så kan ni tillsammans ta fram den bästa finansieringslösningen just för dig.

Läs mer om våra alternativ eller kontakta oss

Finansiering för företag

1204957267309
Ford Credit erbjuder leasing för stora och små företag, både finansiell leasing i form av Ford Leasing och operationell leasing i form av Ford Lease – där allt ingår.

Läs mer om våra alternativ eller kontakta oss

Finansiering för privatpersoner

1205118734427
Vårt mål är att hitta den finansieringsform som passar varje person bäst. Vissa personer ser bilen som ett långsiktigt ägande och föredrar avbetalning, emedan andra ser fördelar och enkelheten i privatleasing. Oavsett din situation så hjälper vi dig med ett bra upplägg.

Läs mer om våra alternativ eller kontakta oss