Ford Service

Vi är lika stolta över våra Fordmodeller, produkter och tjänster som du är över din Ford. Vi kan hjälpa dig att hålla din Ford i samma goda skick som den var när den lämnade bilhallen.

Original Parts

Service & Reparationer

Ingen kan Ford bättre än vi, därför kan vi erbjuda dig det allra bästa för dig och din Ford. Enbart Fordhandlare och auktoriserade verkstäder har tekniker som är utbildade av Ford, har Ford-specifika verktyg och den senaste datoriserade utrustningen som har skräddarsytts för just din Ford. Ford Originaldelar finns alltid tillgängliga och dessutom har alla reparationer garanti.

Rätt service är ett måste för att din Ford ska fungera så bra som möjligt. När det är dags för service styrs antingen av körsträcka eller årliga intervall, det beror på vilket som inträffar först. Intervallerna för din Ford hittar du i din ägarhandbok.När du servar din bil hos oss ingår alltid en förmånlig vägassistans försäkring, Ford Assistans. Den gäller oavsett ålder och körsträcka tom nästa schemalagda service och gör att du kan känna dig trygg på vägarna, om en olycka mot förmodan skulle inträffa.
Ägare service.

Däck och hjul

Dina däck är din enda kontakt med vägen när du kör – och varje kontakyta är ungefär lika stor som en hand. Med andra ord är det viktigt att du har bra däck. Bästa stället att hitta rätt däck för din Ford och din körstil är hos någon av våra återförsäljare och auktoriserade verkstäder. De ger råd och guidar dig i det viktiga valet och har ett brett utbud från välkända leverantörer som lever upp till våra höga krav både när det gäller säkerhet och kvalitet. Dessutom till ett attraktivt pris.
Accessories_HeadImage

Tillbehör

Det finns gott om tillbehör till din Ford för att anpassa den efterjust dina önskemål och behov. Klicka på länken för att komma till vår tillbehörskatalog.