Nya Ford C-MAX Titanium

Nya Ford C-MAX Titanium
Bygg din Ford Läs mer...
Titanium (bland annat)
 • 16" aluminiumfälg
 • Dimljus fram
 • Active City Stop
 • Tvåzons klimatanläggning
 • Eluppvärmd vindruta
 • Farthållare inkl. hastighetsbegränsare
 • Ford SYNC 1 med röststyrning och bluetooth
 • Emergency Assistance
 • Regnsensor
 • Elektriska fönsterhissar fram/bak
 • Automatiskt avbländbar innerbackspegel

FORD C-MAX & GRAND C-MAX

Kompromisslös prestanda, teknik och bränsleekonomi. Plus massor av utrymme och flexibla säten för fem eller sju personer. Du får 5-årsgaranti när du köper en ny C-MAX eller en ny Grand C-MAX.*

*5-års garanti/10 000 mil beroende på det först inträffad.

5-sitsiga C-MAX

1205085246698

C-MAX: BEKVÄMT UTRYMME FÖR FEM

En rad avancerade tekniska funktioner som sparar både tid och kraft har paketerats på ett smart sätt i denna flexibla och rymliga familjebil.

Finns med handsfree-styrd baklucka som öppnas och stängs med en enkel fotrörelse under den bakre stötfångaren: idealiskt när du har händerna fulla.

5- eller 7-sitsig Grand C-MAX

1205085245999

GRAND C-MAX: FLEXIBELT UTRYMME FÖR FEM ELLER SJU

Du som söker maximal flexibilitet behöver inte leta längre: flexibla Grand C-MAX är svaret. Den praktiska mittgången ger lätt åtkomst till de bakre sätena och den mycket flexibla interiören hjälper dig och resten av familjen att få ut mesta möjliga av dagen.

Du kan dessutom dra fördel av många funktioner, system och teknik som alla är utformade för att förenkla vardagslivet. Aktiv parkeringshjälp till exempel, hjälper dig att parkera i trånga parkeringsutrymmen utan krångel och utan att behöva använda händerna.

Enklare att backa

1205085247544

Lyktstolpar, träd, låga murar… Backkameran visar allt som kan finnas bakom dig på en skärm som är inbyggd i mitten av instrumentbrädan och som aktiveras automatiskt när du lägger i backen.    Systemet hjälper dig att parkera i de allra smalaste parkeringsfickorna med hjälp av virtuella linjer.

Ännu enklare parkering

1205085247040

Den aktiva parkeringsassistansen gör det lättare att fickparkera och att parkera vinkelrätt i parkeringsrutor (t.ex. i parkeringshus).  Tekniken kan leta upp en parkeringsruta och sedan sköta styrningen medan du backar in på platsen. Sidoparkeringsassistansen varnar dig för hinder medan backningsassistansen hjälper dig att styra ut ur trånga utrymmen.

Advanced-utmärkelser för sin innovation i säkerhetsteknik

1205085245529

C-MAX och Grand C-MAX är utrustade med teknik som tidigare prisats med flera Euro NCAP Advanced-utmärkelser – den finaste utmärkelsen från Europas ledande oberoende säkerhetsorganisation. Priset delas bara ut till de mest avancerade teknikerna som finns för bilar när det gäller krocksäkerhet.  I C-MAX finns tre av dessa system: Active City Stop, Lane Keeping Aid och Driver Alert.

* Utdelades först till nya Ford Focus.