FORD ECOSPORT

Ford EcoSport är helt ny typ av SUV.

Smart, därför att den är kompakt på utsidan,
samtidigt som den är rymlig och välutrustad på insidan.

Smart, därför att en mängd fantastiska tekniska detaljer gör varje
körupplevelse så bekväm och njutbar som möjligt.

Och smart därför att ultramoderna motorer och växellådor
bidrar till en utomordentlig prestanda och bränsleekonomi.

Körsäkerhet och imponerande sikt

1205120637277

Stressiga stadsvägar, trånga parkeringsplatser, smala sidogator ... Tack vare sin smarta design, navigerar EcoSport med lätthet genom alla. Smidigheten och enkelheten att manövrera bilen matchas dessutom av god sikt: Från den förhöjda positionen har både du och dina passagerare en imponerande utsikt. Både över vägen framför och världen runt omkring.

En revolutionerande blandning av effekt och effektivitet

1205120635827

Vår trecylindriga EcoBoost-bensinmotor på en liter är ett resultat av sinnrik och smart teknik. I själva verket levererar motorns revolutionerande teknik effekt som en stor motor och bränsleekonomi som en mindre motor på samma gång: en bedrift som resulterade i att EcoBoost vann det prestigefyllda priset för årets motor, Engine of the Year Award, oöverträffade tre år i följd.

Bekväma säten, alltid med en fantastisk utsikt

1205120638381

Förarsätet har ett inbyggt svankstöd, som är justerbart i sex lägen, vilket gör det lättare att hittaoch ställa in den bästa körställningen. Förar- och passagerarsätena kan dessutom värmas upp. Övriga passagerare kan också fälla sina säten framåt eller bakåt så att även de kan göra det bekvämt för sig. Och alla får en upphöjd sikt över vägen.