Fords familjebilar – praktiska, säkra och effektiva.

För oss på Ford är det en självklarhet att inte behöva kompromissa med körglädje eller snygg design bara för att man väljer en familjebil.

Just därför är våra familjebilar också en skön mix av utrymme och praktikalitet, grym design, smart teknik och avancerad säkerhet. Och inte minst – utan kanske just därför – är de fantastiskt roliga att köra.

Våra fina motorer erbjuder superb bränsleeffektivitet och minimerar utsläppen på varje resa. Detta oavsett hur hur många personer eller hur mycket bagage du behöver ha med dig i bilen.

Ford Focus

1205116331134

Prestanda möter praktikalitet. En medelstor familjebil med rymlig kupé och finfina köregenskaper.

En slående design karaktäriserar exteriören, medan insidan lätt rymmer fem vuxna personer. Tekniskt avancerade motorer ger en perfekt balans mellan prestanda och bränsleekonomi. Medan smart teknik som Ford SYNC 3 med röststyrning eller den aktiva parkeringshjälpen gör varje resa till ett sant nöje.

Ford Focus är också fullpackad med superba säkerhetsfunktioner. Men så var den också den första bilen som fick fyra stycken utmärkelser i avancerad säkerhet av Euro NCAP – vilka också säkerhetsrankade Focus med fem stjärnor av fem möjliga.

> Läs mer här

Ford C-MAX

1205116330782

Femsitsiga C-MAX och sjusitsiga Grand C-MAX är praktiska, ekonomiska och effektiva bilar. Infällbara säten låter dig göra det mesta möjliga av utrymmet för alla tänkbara kombinationer av passagerare och bagage. Dubbeldörrarna bak är unika för Grand C-MAX och gör på- och urstigning för passagerarna till rena barnleken. Medan handsfree-bakluckan som finns på båda bilarna välkomnas av den som har händerna fulla efter veckohandlingen.

Både C-MAX och Grand C-MAX är rejält utrustade med säkerhetsteknik. Flera av funktionerna har dessutom tagit emot utmärkelser för avancerad innovation av Euro NCAP.

> Läs mer här

Ford Kuga

1205116330364

Superb prestanda möter schysst look. Vår populära SUV är självsäkerheten personifierad med sin muskliga design. Interiört förstärks det generösa utrymmet ytterligare av ett maxat panoramatak som givetvis kan öppnas. Fords intelligenta säkerhetssystem samordnar flera säkerhetsfunktioner för att ge dig och din familj bästa möjliga skydd. Välj till intelligent fyrhjulsdrift som håller koll på alla tänkbara vägförhållanden och hjälper dig köra stadigt oavsett körförhållanden.

> Läs mer här

Ford Mondeo

1205116330644

Elegant tjänstebil och kompetent familjebil i ett och samma vackra paket. Från design till bekvämlighet och prestanda – vår ständigt populära Mondeo är lika sofistikerad som den är praktisk. Kupén är rymlig, bageutrymmet gigantiskt. Medan flera avancerade säkerhetsfunktioner, bälteskrockkuddarna inkluderade, ser efter både dig och dina kära.

> Läs mer här

Ford S-MAX

1205116330481

Sportig och mångsidig. Kraftfull och effektiv. Utan kompromiss kombinerar sjusitsiga S-MAX praktikalitet med prestanda. Med sin iögonfallande dynamiska silhuett lämnar S-MAX ett sportigt avtryck på vägarna. Det smarta sätessystemet tillåter otaliga kombinationer för passagerare och bagage. S-MAX har givetvis också en hel rad tekniska funktioner för att maximera säkerheten och minimera bränslefuntionen.

> Läs mer här

Ford Galaxy

1205116331020

Sjusitsiga Galaxy är enorm – både när det gäller utrymme och körglädje. Här kan passagerarna sträcka ut och koppla av i den generösa kupén som designats med komfort i åtanke. Ljudsystemet med nio högtalare och det spektakulära panoramataket gör varje resa till ett rent nöje. Och med det nya smarta EasyFolds-systemet fäller du ner – eller upp – andra och tredje sätesraderna genom en knapptryckning. Sist, men absolut inte minst: Givetvis är Galaxy lika med körupplevelse av första klass.

> Läs mer här

Ford Tourneo Connect

1205116330907

Den mellanstora medlemmen av Torneofamiljen – Ford Tourneo Connect – har designats för större familjer som kräver en högre nivå av last- och passagerarutrymmen. Med två valbara längder och fällbara baksäten är både femsitsiga Ford Tourneo Connect och sjusitsiga Grand Tourneo Connect perfekta för den som är på jakt efter lika delar lastförmåga, passagerarutrymme, bekvämlighet, attraktiv design och smart teknologi.

> Läs mer här