Välj en Ford SUV – LIKA SPORTIGA OCH SMARTA
SOM SNYGGA OCH PRAKTISKA.

Alla bilar i vår SUV-familj är (förstås) designade med finess. Lika praktiska och funktionella som innovativa och stilfulla. Rymliga och bekväma. Roliga att köra, fina att se på. Inte minst är de fullpackade med smart teknologi.

Väljer du flaggskeppet, stora kaxiga Ford Edge? Eller är du kanske mer ute efter en kompakt SUV, som Ford EcoSport? Här har du hela familjen.

Ford EcoSport

1205133981634

Modern design och stil matchas med funktionalitet och kapacitet. Den snygga, välkonstruerade och intelligent utformade interiören kompletteras av en rad smarta tekniska funktioner. Ford EcoSport är en helt ny typ av SUV. Den ultimata bilen för dig som dels kryssar fram i hektisk stadstrafik, men som också gärna så fort tillfälle ges, packar bilen för att dra ut på äventyr i skog och mark. För även om EcoSport är det minsta nytillskottet i Fords SUV-familj kommer du märka att den rymmer all packning du behöver.

5-års garanti/10 000 mil, först inträffade gäller, vid köp av en ny Ford EcoSport.

Just nu från: 169 900 :-

Läs mer om Ford EcoSport

Bygg din Ford EcoSport

Ford Edge

1205133981525

Körglädje som syns. Stor och kaxig på utsidan, men viskande tyst och behaglig på insidan. Ford Edge är lika iögonfallande snygg som helt suverän att köra. Prova själv så förstår du vad vi menar. Edge är laddad med vår allra senaste spjutspetsteknologi och skämmer bort alla som åker med enorma ytor.

5-års garanti/15 000 mil, först inträffade gäller, vid köp av en ny Ford Edge.

Just nu från: 413 400:-

Läs mer om Ford Edge

Bygg din Ford Edge

Ford Kuga

1205133980919

Det är med stolthet vi presenterar nya sofistikerade Ford Kuga. Vår populära SUV är smartare än någonsin med tekniskt avancerade nyheter som gör den ännu bekvämare och säkrare. Och galet fin att köra. Kuga finns i flera olika modeller – där sportiga ST-Line är en och lyxiga Vignale en annan.

5-års garanti/10 000 mil, först inträffade gäller, vid köp av en ny Ford Kuga.

Just nu från: 194. 900 :-

Läs mer om Ford Kuga

Bygg din Ford Kuga