Mustang EcoBoost

Mustang EcoBoost
Bygg din Ford Läs mer...
Mustang EcoBoost

Mustang GT

Mustang GT
Bygg din Ford Läs mer...
Mustang GT

FORD MUSTANG - EN OMDEFINIERAD LEGEND

Kraftfull och dynamisk. Ikonstatusen får du på köpet.
Låt oss presentera legendariska Ford Mustang.

Med en image som utstrålar prestanda, elegans och effektivitet.
Ford Mustang förenar en kaxig design med toppmodern teknik.

Välj Mustang Fastbacks klassiskt karaktäristiska silhuett eller Mustang Convertables strömlinjeformade profil.
Med 2,3-liters EcoBoost eller 5,0-liters V8 som motoralternativ.

Hur ser dina drömmars Mustang ut?

Exteriör

Oavsett om ditt val fallit på en fastback eller en convertible är Mustang lika elegant och distinkt som alltid, med enastående känsla för detaljer. Varje liten detalj, från den stiliserade fronten till de unika baklyktorna, är omsorgsfullt utformade för att maximera din körupplevelse.

Interiör

I den cockpit-inspirerade interiören har kontrollerna placerats där de är som lättast att nå, medan analoga knappar ger digital återkoppling. Greppa den minutiöst avvägda ratten och känn hur bilens hästkrafter släpps lösa i dina händer.  

V8- eller EcoBoost-motor - du väljer

Ford Mustang kompromissar inte på prestandan och är byggd för att säkerställa maximal motoreffektivitet. 2,3-liters EcoBoost eller 5,0-liters V8? Du väljer.

2,3-liters EcoBoost-motor

1205078397717

Avancerad EcoBoost motorteknik

2,3-litermotorn EcoBoost, vinnaren av International Engine of the Year, kan till sin revolutionerande teknik räkna bl.a.direkt bränsleinsprutning, dubbel, fristående, variabel kamaxelinställning och turboladdning. Resultatet har blivit 314 hk, 434 Nm vridmoment, oväntat låg bränslekonsumtion och koldioxidutsläpp på mindre än 190 g/km>.

5,0-liters V8-motor

1205078400387

Ljudet av en femliters V8-motor

En kraftig 5,0-liters V8-motor är ett annat alternativ som levererar ännu mer effekt: 418 hk och ett vridmoment på 524 Nm. Motorkraften är både oavbruten och till synes oändlig - vilket du upptäcker när du accelererar. Samtidigt kan du njuta av det mäktiga vrål som är den kraftiga motorns kännemärke!