Mer kraft. Mer finess. Mer Mustang.
KOMMER 2018

Större intryck: Mustang 2018 har fått en ny design både fram och bak för att skapa en sportbil med en mer kraftfull framtoning och förbättrad aerodynamik. Motorhuvens ventiler vittnar om den förbättrade kapaciteten hos den modifierade 5,0-liters V8-motorn. LED-strålkastare som kompletteras av de karakteristiska varselljusen.

Mer prestanda: Mustang finns med MagneRide™ stötdämparsystem en sofistikerad, magnetiskt styrt suspensionssystem. Den kan analysera vägen, körförhållandena och till och med din körstil 1000 gånger per sekund för att säkerställa optimal prestanda och grepp för en mer spännande och dynamisk åktur.

Mer innovation: en ny heldigital instrumentbräda med 12-tums anpassningsbar LCD-skärm som ändrar utseende beroende på vilket av de fem körlägena du väljer.

Vi presenterar MagneRide™ Damping System

1205149240004

Den nya, avancerade upphängningstekniken finns nu tillgänglig för första gången på Mustang. MagneRide™ Damping System revolutionerande system reagerar på väglaget, körförhållandena och hur du kör, 1000 gånger i sekunden, och gör en så gott som omedelbar justering av upphängningen för varje hjul. Detta sker tack vare en vätska fylld med metallpartiklar i varje dämpare, vars viskositet kan kontrolleras genom elektroniskt styrd exponering för magnetisk energi. Resultatet är optimal respons, ökad komfort och bättre kontroll var du än kör.

Nya Mustang har ett mäktigare vrål

1205149239646

Få saker ökar pulsen som det tillfredsställande vrålet från en kraftfull motor. Active Valve Exhaust är en ny teknik som utformats för att generera ett djupare motorljud och mäktigare vrål beroende på hur mycket du gasar. Det finns även ett tyst läge som du kan växla till i lugnare miljöer.

Kör hands-free med Ford SYNC 3

1205149241176

SYNC 3 är vår mest avancerade modell hittills. Snabbare och enklare att använda, med förbättrade röstkommandon och fler funktioner. Den nya kontrollpanelen har större knappar som underlättar användningen och 8-tumspekskärmen i färg har nu samma "nyp-och-svep-funktion" som den som finns i smartmobiler och surfplattor, för en mer intuitiv navigering. SYNC 3 har nu också AppLink, Apple’s CarPlay och Android Auto för att visa din smartmobildata på pekskärmen.

Ett system som kan hjälpa till att skydda fotgängare

1205149241956

Krockavvärjning med fotgängaravkänning använder radar och kamerateknik för att skanna av vägen framför dig. Om en kollisionsrisk med ett fordon eller en fotgängare upptäcks blir du varnad. Om du inte reagerar i tid kan systemet automatiskt slå till full bromsverkan för att hjälpa till att minska risken för, eller helt eliminera, vissa allvarliga frontalkrockar.