NYA FORD FIESTA ST
SNART HÄR

Med vår samlade kunskap i bagaget, plus alla dina favoritfunktioner, levererar nya Fiesta ST en intensivare upplevelse på alla plan.

Ännu mer kraftfull. Ännu mer lyhörd. Mer fokuserad, med exaktare styrning. Du kan dessutom anpassa och skräddarsy din Fiesta ST, som aldrig tidigare.

Slutresultatet blir en högpresterande bil, konstruerad för att göra varje resa till ren glädje. Så förbered dig på en angenäm tur.

Ren sofistikerad urkraft

1205136689611

Den exceptionella prestandan kommer från den nya trecylindriga 1,5-liters EcoBoost-motorn. Motorns turboladdare använder en optimerad turbinmodell, som bygger upp laddtryck snabbare, samtidigt som den minimerar fördröjning. Teknologin med kombinerad indirekt och direkt bränsleinsprutning, kombinerar dessutom hög effekt och lyhördhet. Resultatet blir en Fiesta ST som levererar imponerande 200 hk med ett kraftfullt vridmoment på 290 nm vid 1 750 varv. Nya Fiesta ST sprintar från 0–100 km/h på 6,7 sekunder. Och med elektronisk ljudförstärkning och aktiv avgasventil bidrar också kupéljudet och ljudet från avgasröret till att förhöja körupplevelsen.

Finslipa din körupplevelse

1205136690744

Du kan välja mellan en rad körlägen – Normal, Sport och Track – för att anpassa körningen. Ska du bara en kort tur till affären? Eller tänker du dig en tuff heldag på vägarna? Motormappning och andra system justeras för att optimera din körupplevelse. Du kan ändra både gasposition, bromspedal och styrrespons manuellt. Förbättrad vridmomentfördelning, elektronisk stabiliseringskontroll med tre lägen och prestandaförstärkt kaross ger precisionsstyrning, samtidigt som urvalet av sportiga fjädrar, hjul, bromsar och styrsystem ger dig en bil som utformats för att uppfylla alla tänkbara körbehov.

Smart och sofistikerad teknik

1205136689996

Nu finns Fiesta ST med B&O PLAY – ett förstklassigt ljudsystem på hela 675 watt som ger ett fylligt och kraftfullt ljud. Anläggning består av en tiotumshögtalare, bashögtalare och subwoofer. Med Ford SYNC 3 håller du dig uppkopplad och styr såväl din telefon som dina musikval och ditt navigeringssystem med intuitiva röstkommandon. Du kan också använda 8-tumspekskärmen som du styr med nyp- och sveprörelser. Tekniken kan kopplas till Apple CarPlay och Android Auto. Och med SYNC Applink får du dessutom åtkomst till Spotify och andra av dina favoritappar.