Bilder och information som visas på webbsidan motsvarar eventuellt inte de senaste Europeiska specifikationerna. Färger, tillval och tillbehör kan variera samt erbjudas vid en extra kostnad. Platser och modeller som visas kan förekomma utanför Europa.

NYA FORD EDGE
KOMMER SOMMAREN 2018

1205156039475

Se till att din närvaro känns

Nya Edge är trumfkortet i vårt suv-sortiment. Med goda skäl. Kaxig, distinkt styling, den senaste tekniken och en lyxig interiör tar den till en helt ny nivå. Så gör dig redo att uppleva kompromisslös designnivå och elegans, utrymme, komfort och säkerhet i en stor och kraftfull suv som inte liknar någon annan.

Utmärker sig, precis som du

1205156039828

Sportig. Självsäker. Sofistikerad. Utsidan på nya Edge har en märkbar närvaro. Intelligent, ultramodern design skapar en slankare, mer skulptrerad och muskulös silhuett. Detaljer, som en tunnare, bredare grill och nya baklyktor, samverkar för att bättre förmedla bilens lockande prestanda och inneboende sportighet. Samtidigt som nya strålkastare, dimljus och kofångare visar upp en elegant och dominant profil framtill som utstrålar en självsäker närvaro på vägen. Nya varselljus är ett utmärkande tillskott och de imponerande 20-tums aluminiumfälgarna kompletterar bilden.

Kupén: en konserthall

1205156039593

Gör dig redo att njuta av B&O PLAY, ett ljudsystem på 1000 w med ett fylligt, kraftfullt ljud. Installationen med 12 högtalare rymmer högpresterande surroundhögtalare i D-stolparna. Den avancerade tekniken har utformats och utvecklats speciellt för Edge av B&O PLAY:s professionella ljudtekniker. Faktum är att systemet är finjusterat och optimerat för olika vägförhållanden. Så vilken terräng du än befinner dig i får du ett ljud med konstant hög kvalitet. För att ytterligare förstärka den sofistikerade atmosfären i kupén är fönstren tillverkade av laminerat glas. Active Noise Control är utformat för att tysta oönskade ljud och ge en verklig känsla av lugn när du kör.

Smartare överallt

1205156040254

Nya Edge är utrustad med en avundsvärd uppsättning teknik och funktioner, inklusive SYNC 3 med röstkontroll och pekskärm. En trådlös laddningsplatta hjälper till att hålla din smarta telefon uppladdad. Och det är ännu mer användbart med tillvalet Ford Pass Connect Modem som kan ansluta dig till internet och förvandla din bil till en wi-fi-knutpunkt för upp till tio enheter.* Adaptiv fartkontroll med Stop & Go justerar automatiskt din fartkontrollhastighet baserat på fordonet framför dig. Om trafiken saktar ner till stillastående kommer motorn automatiskt att slås av och starta igen när trafiken rullar igen. Systemet kan även känna igen trafikskyltar och justera din hastighet efter dem. Förarhjälpen kan även hjälpa dig ligga kvar i rätt fil. Och vårt utbud av avancerade dieseldrivlinor rymmer nu en 2,0-liters EcoBlue-motor. Likaväl som den ger upp till 238 hk och 500 Nm vridmoment är den byggd för att maximera effektiviteten.

*För att dra nytta av den inbyggda wi-fi-kapaciteten måste en Ford av 2018 års modell ha rätt programvara, och ett trådlöst abonnemang krävs också. Modemet i bilen kommer att anslutas vid leveransen. Datatäckning och tjänster är inte tillgängliga överallt och villkor för ditt trådlösa abonnemang, inklusive avgifter för sms och data, kan gälla. Du kan välja eller välja bort viss datadelning. Läs för mer information. Tekniken kommer att finnas tillgänglig på utvalda marknader 2018 och resterande marknader under 2019..