SMÅ BILAR – STOR PERSONLIGHET

Citybil, supermini eller kompaktbil? Kompakt SUV eller kanske en kompakt minibuss? Oavsett vad du kallar dem, eller vilken av våra småbilar du väljer, så kan du vara säker på att få en smidig och praktisk bil som är riktigt kul att köra.
Alla bilar kännetecknas av spjutspetsteknik, som till exempel infotainmentsystemet Ford SYNC eller vår flerfaldigt prisbelönade
EcoBoost-bensinmotor.  

Varje bil har dessutom design som sticker ut och en helt egen personlighet.
Vilken är din speciella favorit?

Ford KA+

1205116328946

För att var en så kompakt, smidig och lättparkerad bil är KA+ förvånansvärt rymlig på insidan. Med fem fullstora säten finns det gott om plats att sträcka ut sig på, rejält med benutrymme och klassledande huvudutrymme. Och med fem dörrar är det lätt att ta sig in i och ut ur bilen. Den pigga 1,2-litersmotorn är dessutom fantastiskt bränsleeffektiv. KA+ är en stor liten bil – med mycket mer värde för pengarna än man kanske kan tro.  

Ford Fiesta

1205116329825

Nätta eleganta Ford Fiesta förenar fräck design och pigga färger med den senaste teknologin. Som Ford SYNC som håller dig uppkopplad och låter sig styras av din röst. Eller Ford EcoBoost vår enlitersmotor som vunnit Årets Motor fem gånger om. Med andra ord är Ford Fiesta är lika trendig som bränsleeffektiv.

> Ta reda på mer om Ford Fiesta

Ford B-MAX

1205116329438

Ford B-MAX är utformad för stadstrafik och har ett unikt dörrsystem som ger enkel åtkomst till den rymliga och eleganta insidan. Den geniala designen kompletteras av en mängd tekniska lösningar som gör svårnavigerad stadskörning säkrare, lättare och mer effektiv. B-MAX är en verkligt sofistikerad stadsbil

> Ta reda på mer om Ford B-MAX

Nya Ford EcoSport

1205116329062

Möt det senaste tillskottet i Fords SUV-familj: Smarta, kompakta och sportiga Ford EcoSport. Lika genialt kompakt på utsidan som rymlig och välutustad på insidan. En helt ny typ av mindre SUV. Dessutom – tack vare Ford SYNC och EcoBoost-motorn – är den en av de bäst uppkopplade och mest effektiva stadsjeeparna på marknaden.

Ford Tourneo Courier

1205116329178

Den här personbilen är både kompakt och rymlig på samma gång. Med flexibel interiör har den plats för fem personer plus bagage och med skjutdörrarna  är det lätt att ta sig in och ur.  

> Ta reda på mer om Ford Tourneo Courier