Nya EcoSport Trend Plus

Nya EcoSport Trend Plus
Bygg din Ford

Nya EcoSport Titanium

Nya EcoSport Titanium
Bygg din Ford

Nya EcoSport ST-Line

Nya EcoSport ST-Line
Bygg din Ford

NYA FORD ECOSPORT
KOMMER 2018

Modern design och stil matchas med funktionalitet och kapacitet. Den snygga, välkonstruerade och intelligent utformade interiören kompletteras av en rad väsentliga och smarta tekniska funktioner.

Uppfriskande, iögonfallande och sportig: gör dig redo för nya EcoSport.

Kör med självförtroende. Det har byggts in i bilen.

1205148783660

Så fort du greppar ratten har du kontroll över en rad avancerade förarassistanssystem från din upphöjda förarposition. Intelligent fyrhjulsdrift (AWD) ger fantastisk hantering i ombytliga förhållanden. Backstartshjälpen, Hill Start Assist, hindrar dig från att rulla bakåt eller framåt när du startar i backe. Och diodvarselljusen ger både god sikt och en sofistikerad stil.

*Fyrhjulsdrift finns från sommaren 2018

Prestanda & effektivitet. Dra fördel av båda.

1205148783030

EcoSport finns med tre innovativa och avancerade motorer. Först har vi 1,0 liters EcoBoost-bensinmotorn som är sexfaldig vinnare av International Engine of The Year. Du kan välja mellan 125 hk och 140 hk, och oavsett vad du väljer får du prestandan hos en traditionell 1,6-liters motor i kombination med enastående bränsleekonomi och lågt koldioxidutsläpp. En 1,5-liters TDCi-dieselmotor med 100 hk och koldioxidutsläpp på endast 107 g/km. Slutligen har vi den turboladdade 1,5-liters EcoBlue-dieselmotorn som erbjuder 125 hk och koldioxidutsläpp från 119 g/km.

*Vinnare i kategorin under 1,0 liter.

Funktionalitet möter intelligens.

1205148782285

Varje funktion och teknisk lösning i nya Ford EcoSport är noga genomtänkt och avsedd att göra resan mer angenäm. Ford SYNC 3 håller dig uppkopplad och styr din telefon, dina musikval och ditt navigeringssystem med intuitiva röstkommandon, eller via färgpekskärmen på 8 tum. Ljudsystemet B&O PLAY på 675 watt ger en generös och kraftfull ljudupplevelse tack vare inte mindre än tio exklusiva högtalare. Med noga genomtänkta detaljer, som uppvärmda säten som kan justeras i fyra riktningar, och en uppvärmd och reglerbar ratt, är du garanterad en avslappnande, men samtidigt stimulerande upplevelse varje gång du ger dig ut på vägarna.

Med din säkerhet i åtanke

1205148782403

Din säkerhet och trygghet är högsta prioritet. Därför har nya EcoSport byggt in tekniska funktioner och system som är avsedda att skydda dig, dina passagerare och din bil. Bland de viktigaste funktionerna finns ABS-bromssystem, elektronisk stabilitetskontroll, antispinnsystem och system för däcktrycksövervakning. Det finns även en komplett uppsättning krockkuddar: främre krockkuddar, sidokrockkuddar, knäkrockkuddar och gardinkrockkuddar. Det här är bara några av anledningarna till att bilen har fått 4 stjärnor i säkerhetsbetyg från Euro NCAP.

Imponerande flexibilitet.

1205148783148

Med nya EcoSport får du en förvånande rymlig interiör. Smart utnyttjande av utrymmet och intelligenta förvaringslösningar kompletteras av baksäten som kan fällas och delas i två delar, 60/40. Tack vare den uppfällbara sitsen kan ryggen fällas ned helt för att underlätta vid packning av bagage. Det finns även ett justerbart lastgolv med tre inställningslägen – perfekt när du inte vill stapla saker ovanpå varandra.