NYA FORD TOURNEO COURIER KOMMER 2018

Nya Tourneo Courier är både kompakt och mångsidig så att du enkelt kan växla mellan arbete och fritid. Bilens omsorgsfullt utformade nya interiör har flexibla säten som enkelt och bekvämt rymmer upp till fem personer. Alternativt kan bilen byggas om för att ge extra utrymme för vad du än behöver transportera.

Nu kan du dra fördel av ett urval av finurliga tekniska lösningar som du kommer att undra hur du någonsin kunnat klara dig utan. System för att hålla dig uppkopplad, handsfreeteknik och hastighetskontroll är några av fördelarna.

Med sin nya design och förbättrade effektivitet är Tourneo Courier det smartaste sättet att transportera hela familjen eller en fullastad bil.

Mindre uttröttande körning, mer ekonomiska resor

1205153258498

Med farthållaren, Cruise Control, kan du ställa in en hastighet som sedan bibehålls tills du bromsar eller gasar. Med hjälp av vippkontakter på ratten kan du justera hastigheten medan du kör.

Dessutom håller farthållaren med justerbar hastighetsbegränsning (Adjustable Speed Limiter) ditt fordon inom den förinställda hastighetsgräns som du valt. Systemet hjälper dig inte bara att spara bränsle, det minimerar också risken för att du ska överskrida hastighetsgränsen. Förutom de praktiska fördelarna kan båda dessa tekniker göra långfärdsresorna mer avkopplande

SYNC 3. För en enkel handsfreeupplevelse

1205153258731

Ford SYNC 3 är ett avancerat system som håller dig uppkopplad och styr din telefon, dina musikval och ditt navigeringssystem. Du kan antingen använda röstkommandon eller 6-tumspekskärmen i färg med nyp- och svepfunktion för mer intuitiv navigering. Samtidigt kan Live Traffic* hjälpa dig att undvika trafikstockningar. Du kan till och med ringa upp någon av de listade lokala restaurangerna genom att helt enkelt säga "Jag är hungrig".

*Parkopplad till Ford Pass App på din mobil. Du får Live Traffic gratis under de två första åren efter registrering; navigering med SYNC 3 krävs.

Bekväm, rymlig och flexibel

1205153258239

Tourneo Courier har en helt ny kupé med säten som är lika avslappnande och bekväma som de är praktiska och tåliga. Designen gör att de även är mycket flexibla. Till exempel kan baksätena delas 60/40 och fällas framåt ner i utrymmet bakom framsätena för att skapa extra bagageutrymme.

Bränslesparande växellåda med sex växlar

1205153258614

Nya Tourneo Courier är både mer ekonomisk och mer effektiv tack vare sin sexväxlade växellåda. När du har nått tillräckligt hög fart sätter du bara in den sjätte växeln så kommer du att spara på bränslet medan du kör i den valda hastigheten. Du kommer snart att märka hur snabba och jämna växlingarna är också ...