NYA FORD TRANSIT CUSTOM - KOMMER SNART

Nya Transit Custom är mer mångsidig, effektiv och praktisk än någonsin tidigare och ett fordon som du kommer att vara stolt över att äga och alltid lika glad att arbeta med och köra.

En serie ultramoderna yttre stylingdetaljer inkluderar en ny front, avancerade strålkastare och spolmonterad skjutbar sidolastdörr. En intelligent designad ny interiör erbjuder exceptionella nivåer av komfort, bekvämlighet och hantverk.

En lång lista med viktiga funktioner gör dina arbetsdagar mindre stressiga så att du får mer tid över till kunder, familj och vänner. Du kan förvänta dig ett toppmodernt SYNC 3 infotainment system, Blind Spot Information System med Cross Traffic Alert, igenkänning av vägmärken (Traffic Sign Recognition) och mycket annat.

Effekt och vridmomentfördelning levereras av en serie av Ford EcoBlue 2,0-liters TDCi-motorer. Dessa avancerade kraftpaket förstärks av en rad bränslebesparande tekniker och uppfyller redan den stränga utsläppslagstiftningen Euro Stage 6.

Finns också i karosstyperna Kombi och Dubbelhytt.

Ovärderlig, splitter ny teknik: för ditt välbefinnande och komfort

1205146043048

Med Transit Custom får du en rad tillgängliga och smarta förarhjälpsfunktioner. Intelligent Speed Assist använder exempelvis Traffic Sign Recognition-kameran först för att känna igen den aktuella hastighetsbegränsningen (när den är aktiverad). Systemet reglerar sedan bilens högsta tillåtna hastighet så att du håller dig inom den hastighetsgränsen. Cross Traffic Alert varnar dig om den upptäcker annalkande trafik när du backar ut ur ett parkeringsutrymme och har begränsad uppsikt över trafiken. Döda vinkeln-systemet varnar dig för fordon som är dolda i din döda vinkel. Adaptive Cruise Control,finns där för att se till så att din körupplevelse blir lugnare. Ställ in önskad hastighet så håller den adaptiva farthållaren det inställda avståndet till nästa fordon. Om sensorerna upptäcker att trafik saktar in framför dig kommer ditt fordon automatiskt att sakta ner farten. När trafiken har lättat accelererar ditt fordon åter tillbaka till den valda hastigheten.

Alla ovanstående funktioner är tillval

SYNC 3. För en enkel handsfree-upplevelse

1205146042883

Ford SYNC 3 är ett avancerat system som håller dig uppkopplad och styr din telefon, dina musikval och ditt navigeringssystem med naturliga röstkommandon. Du kan också använda 8-tumspekskärmen i färg, med nyp- och svepfunktion, för en ännu mer intuitiv navigering. Tekniken kan kopplas till Apple CarPlay och Android Auto och med Applink kan du dessutom få åtkomst till några av dina favoritappar. Samtidigt kan Live Traffic hjälpa dig att undvika trafikstockningar. Du kan till och med ringa upp lokala restauranger genom att helt enkelt säga "Jag är hungrig".

All plats du behöver.

1205146037344

Lastutrymmet i Transit Custom är utmärkt: lastlängd, bredd (från hjulhus till hjulhus) och användbart invändigt takutrymme. Det rymmer enkelt standardskivor på 2,4 x 1,2 m liggandes platt på golvet, tre europapallar och upp till 3,4 meter (L2) långa föremål tack vare det unika lastutrymmet. Totalt erbjuder skåpbilen ett lastutrymme på 6 kubikmeter med en mellanvägg monterad – och det är ändå bara den korta hjulbasmodellen (L1). Den långa hjulbasversionen erbjuder 6,8 kubikmeter. Transit Custom har också den bredaste skjutdörrsöppningen för bilar i denna klass och skjutdörrarna har också en ny kontrollmekanism som ser till att de säkert hålls öppna vid lastning.