VI GÖR DIN BIL SMARTARE

Skräddarsy din Ford Transportbil med hjälp av våra samarbetspartners. Fords Påbyggnadspartner hjälper dig med både inredning och påbyggnad, alltid till högsta kvalité och konkurrenskraftiga priser. En smart lösning för dig som har ett specialiserat arbete eller bara vill få ordning och reda i bilen.

Vi förser alltid våra partners med rätt utbildning och tydliga instruktioner kring hur de ska arbeta med Ford. Därmed säkerställer vi att varje företag i vårt rikstäckande nätverk arbetar mot samma standard, med samma höga kvalité. Oavsett din affärsidé kan du vara säker på att vi hittat företagen som hjälper dig att uppnå dina mål.

PÅBYGGARPARTNERS

1205145796451

Vänd er till våra påbyggarpartners, specialiserade på Fords transportbilar, när ni vill bygga om er bil. De har ett enormt sortiment inom påbyggnationer och unika egenskaper som anpassas till era önskemål.

Flak, kåpa, skåp
Autokaross
Ydreskåp

Gasbilar
BRC

Inredning
Modul-System
Sortimo
System Edström

Persontrafik
Bewa Intraf
Karosseriverken

Tillbehör
Trucker

PÅBYGGNATIONER TILL FORD

1205147957728

Gör din bil ännu bättre! Vi anpassar, bygger om och utvecklar våra fordon tillsammans med våra partners. Våra arbetsklara transportbilar ger en kostnadseffektiv lösning och ett brett utbud oavsett affärsbehov. Vi har lösningar som kan specialanpassas till varje bransch, och vårt modellutbud täcker alla behov.

Flak
Lätt, stark, rostskyddat, flexibelt och servicevänligt. Flaket är grunden i en systemlösning som säkert tillgodoser ditt transportbehov genom en mängd utrustningsalternativ. Du kan beställa kranar, tippar, kapell, skåp med lucker, jalusie och mycket mer.

Volymskåp
Volymskåpen byggs efter anpassade konstruktionslösningar för bästa möjliga påbyggnadsvikt. Våra partners kombinerar design och lättbyggnadsteknik för att uppnå maximal lastförmåga.

Kåpa
Utrusta din Ford med kåplösningar som passar din vardag! Våra partners har den mest välbyggda, renommerade och finessrika flakkåpan på marknaden, som ger en äkta kvalitativ fordonskänsla.

Persontrafik
Valmöjligheterna för taxi, färdtjänst och bussbyggnationer är många. Välutrustad från fabrik kan Ford transportbilar anpassas med skolskyltar, takfläkt och extra värme. Oavsett trafikbehov finns många skräddarsydda byggnationslösningar.

Profesionell bilinredning
Få ordning och reda på verktygen med smarta lösningar. Med våra samarbetspartners kan du välja att få färdiga inredningsförslag eller själv sätta ihop ett system som passar just dig och din verksamhet. Allt för din Ford.