FORD RANGER

Ford Ranger har rykte om sig att vara en hårdnackad pickup som klarar alla situationer och alla väglag. Med en rad uppgraderingar i designen, prestandan och tekniken förstärker Ranger det välförtjänta ryktet ytterligare.

Låt Ranger göra jobbet. Med imponerande effekt och bränsleförbrukning, hög nyttolastkapaciteten och kolossalt lastutrymme är Ranger byggd för att arbeta.

Byggd för att klara det mesta

1205101682482

Med en lastkapacitet upp till 1 430 kg* och en dragkapacitet på upp till 3 500 kg** tacklar Ranger de allra tuffaste situationerna.
Den här pickupen kan du lita på i alla väder. Ranger klarar riktigt tuffa uppgifter, samtidigt som den ger dig fantastisk körglädje. Året runt, dag efter dag.

Byggd smart

1205101688290

Ford Ranger finns tillgänglig med ett flertal system som hjälper föraren. Funktioner som Ford SYNC 3 med röststyrning och 8” peksskärm i färg, adaptiv farthållare med framåtvarning, automatiskt helljus och däcktrycksövervakning, filhållningssystem med Lane keeping aid och Lane Keeping alert och identifiering av vägskyltar– är alla nya märkbara funktioner i en redan välutrustad bil.

Mycket bränslesnåla motorer samt kraftfulla effekt med ny slututväxling på 3,55 och Auto-Start-Stop som standard bidrar till enastående bränsleekonomi och CO2-utsläpp från 6.5l/100km och 171g/km vilket gör nya Ranger till ett idealiskt val för affärer och nöje såsom arbete och lek.

Black Edition

1205153181277

Respektingivande. Kraftfull.

Belöna rebellen i dig med nya Ford Ranger Black Edition. Den läckra karossfärgen Shadow Black och 17-tumsfälgarna, tillsammans med ett iögonfallande sortiment av extra exteriördetaljer i svart, ger bilen en självklar närvaro på vägarna. En respektingivande pickup med fyrhjulsdrift.

 
Robust men elegant


Utsidan är precis så robust och tuff som du förväntar dig att den ska vara. Det som utmärker Ford Ranger Black Edition är den eleganta, helsvarta finishen på allt från däck till takräcken, och från kylargrillen till dimljusen. Det enda undantaget: Limited Series-märket med sin kromade finish.


 
Komfort och teknologi i toppklass


Det svarta temat fortsätter inuti Black Edition Ford Ranger i form av en mörk men inbjudande interiör – från ratten till mattorna, och från instrumentpanelen till sätena i helläder av högsta kvalitet. Interiören har även flera exceptionella funktioner som standard. Här finns till exempel Ford SYNC 3 – ett avancerat system som håller dig uppkopplad och styr din telefon, dina musikval och ditt navigeringssystem när du trycker på skärmen eller via röstkommandon.

Black Edition Galleri

1205153181519

Belöna rebellen i dig med nya Ford Ranger Black Edition. Den läckra karossfärgen Shadow Black och 17-tumsfälgarna, tillsammans med ett iögonfallande sortiment av extra exteriördetaljer i svart, ger bilen en självklar närvaro på vägarna. En respektingivande pickup med fyrhjulsdrift.

Ranger Black Edition – ¾ framsida


Ranger Black Edition – ¾ baksida


Exteriören har samma eleganta svarta finish in i minsta detalj.


Svarta 17-tums aluminiumfälgar förstärker det robusta intrycket.