FORD TRANSIT

Ford Transit är den största skåpbilen i familjen. Tack vare det breda utbudet av hjulbaser, kupéversioner, takhöjder, motorer m m kan du välja mellan en mängd olika alternativ för att anpassa ditt fordon. 

En lång lista över den senaste tekniken inkluderar SYNC med Emergency Assistance, Adaptive Cruise Control och Curve Control. 

Transit har ett stort lastutrymme på upp till 15,1 m3 och flexibilitet att hysa föremål upp till 4,2 m långa (med standardmellanväg på plats). Den finns dessutom med en dragvikt upp till 3,5 ton. 

Oavsett vad det är som du ska transportera skyddar extra lås och sofistikerade larm både din last och ditt fordon. 

Ta reda på mer om Ford Transit. Hitta din återförsäljare här eller boka en provkörning.

Nya Ford EcoBlue TDCi-motorer har ett långt försprång

1205122154350

Transit har ett urval av innovativa och kraftfulla nya Ford EcoBlue 2-liters TDCi-motorer. De erbjuder inte bara avancerad teknik som förbättrar bränsleeffektivitet och effekt samtidigt som utsläppen minskar, utan uppfyller även den stränga utsläppslagstiftningen Euro Stage 6. De är avancerade motorer på fler än ett sätt.

Hög flexibilitet

1205122165598

Så gott som alla Transits funktioner kan anpassas för att passa dina företagsbehov. Bland modellerna finns karossmodellerna Van, Double-Cab-In-Van och Kombi. Det finns två karosslängder och två takhöjder med upp till 15,1 m3 utrymme och ett lastutrymme som är upp till 4,2 m långt. Fordonets totalvikt (GVM) varierar från 2 900–4 700 kg. Du kan välja mellan framhjulsdrift (FWD), bakhjulsdrift (RWD) och fyrhjulsdrift (AWD) och tre olika motoreffektnivåer bland Ford EcoBlue 2-litersmotorer samt manuell eller automatisk växellåda. Dessutom finns det många olika extrautrustningsalternativ, inklusive SVO-alternativ för dina skräddarsydda behov. Bygg din egen Transit precis som du vill ha den.