Ford Transit Courier

FORD TRANSIT COURIER

All inbyggd funktionalitet, hållbarhet, pålitlighet och smart teknik som du finner i en Transit, komprimerat i en mycket effektiv, kompakt van – får vi presentera Transit Courier.

Transit Courier är perfekt för hårt trafikerade stadsgator samtidigt som den är lätt att köra och manövrera och storleken gör att den är lätt att parkera. Och oavsett hur många stopp du än behöver göra under en arbetsvecka så kommer det inte vara för att tanka särskilt ofta. Det beror på att den prisbelönta bensinmotorn EcoBoost på 1.0 liter, samt de avancerade dieselmotorerna 1.5 och 1.6 liters Duratorq, är utformade för att ge klassledande bränsleekonomi.

Låt dig inte heller luras av bilens kompakta utseende. Detta är en transportbil som ger dig ett klassledande lastutrymme på 2.3 m³.

Missade telefonsamtal kan betyda missade affärer. Så tack vare en rad avancerade teknologier som till exempel Ford SYNC med röststyrning kan du ringa och ta emot telefonsamtal handsfree. Systemet kan även läsa upp inkommande textmeddelanden.

Med sin moderna design, klassledande effektivitet och personbilsliknande komfort, kan en Transit Courier vara en av de smartaste investeringarna du kan göra i ditt företag.

Finns att köpa nu. Hitta din återförsäljare här eller boka en provkörning.