HELT NYA TRANSIT-SERIEN

Sedan 1965 har otaliga företag valt Ford Transit som sina transportbilar. De har alla förlitat sig på Transit-modellens robusta kvalitet, funktionalitet och tillförlitlighet.

Nu kommer en helt ny serie TRANSIT-modeller som erbjuder klassledande lastkapacitet och bränsleekonomi, avancerade smarta tekniknologier och modern design. Varje fordon kommer att bli en värdefull och hårt arbetande tillgång i din verksamhet, som med sina låga driftskostnader dessutom kommer att ge en snabb avkastning på din investering.

Den helt nya serien består av fyra hängivna bilmodeller som skiljer sig från mängden. De är, i fallande storleksordning: Transit, Transit CustomTransit Connect och Transit Courier.

Vad du än ska transportera, oavsett verksamhet och ambitioner, kan du lita på att vår helt nya TRANSIT-serie levererar.

Använd guiden nedan för att ta reda på vilken TRANSIT som passar ditt företag bäst.

Transit

1205036913868
Tuff och kompromisslös. Inställd på att erbjuda klassens bästa bränsleeffektivitet, låga koldioxidutsläpp och låga driftskostnader.

Som största bilmodell i Transitserien erbjuder Transit lastutrymme från generösa 9,6 m³ upp till imponerande 15,1 m³. Totalviktsalternativ från 3 100 kg till 4 700 kg. Med karosstyper som skåp-, chassi-, kombi-, dubbelhytt i skåp eller buss, hela fem karosslängder, och valmöjligheter som fram-, bak- eller fyrhjulsdrift (FWD, RWD eller AWD), är Ford Transit ett idealiskt fordon för nästan alla sorters företag.

Läs mer om Transit

Transit Custom

1205036913488
Extremt effektiva Transit Custom är den näst största bilmodellen i TRANSIT-serien och erbjuder skåpbilsmodeller med lastutrymmen på 6.0 m³ eller 8.3 m³, samt totalviktsalternativ från 2 700 kg till 3 300 kg.

Förutom att den är mångsidig och effektiv har den också många innovationer, som en öppningsbar skiljevägg, där upp till tre meter långa rör kan förvaras säkert den korta skåpbilsmodellen.
Transit Custom finns även i karosstyperna kombi och dubbelhytt i skåp, den har enastående bränsleekonomi och är den första transportbilen av den här typen som någonsin har uppnått maximala fem stjärnor i säkerhetsbetyg i Euro NCAP.

Transit Custom har satt en ny standard bland transportbilar och har redan vunnit den eftertraktade utmärkelsen International Van of the Year 2013, med den största marginalen i prisets historia.

Läs mer om Transit Custom

Transit Connect

1205036914489
Connect har Transitseriens alla samlade kvaliteter för transportbilar, erbjuder ett flexibelt lastutrymme och klassledande bränsleförbrukning. Och du kan nu välja PowerShift automat.

Ett flexibelt tvåsitsigt främre passagerarsäte gör att upp till tre personer kan resa i skåpbilen. Med två valbara karosslängder får du antingen 2.9 m³ eller 3.6 m³ lastutrymme i din skåpbil och 940 kilos lastkapacitet.

Läs mer om Transit Connect

Transit Courier

1205036913336
Minst i Transitserien men ändå med ett klassledande lastutrymme på 2,3 m³.

Transit Courier har dessutom klassens bästa bränsleekonomi, låga driftkostnader och har massor av användbara förvaringsutrymmen i den bekväma personbilsliknande hytten. Den har även ett omfattande utbud av förarassistans- och säkerhetsfunktioner inklusive förar-, passagerar- och sidokrockkuddar (huvud och bröstkorg) samt har ESC (Electronic Stability Control) som standard.

Läs mer om Transit Courier