Ford Transit Custom

Transit-seriens mellanmodell, Transit Custom, sätter ribban för effektivitet och lastutrymme och kommer att imponera stort på dina kunder.

Nya motorer ger bättre effekt och vridmoment, samtidigt som de är renare och mer bränsleeffektiva än någonsin.

Transit Customs bekväma och tåliga interiör gör din arbetsdag lättare. Kupén fungerar som ett mobilt kontor med många avancerade tekniska funktioner, inklusive SYNC – vårt röststyrda underhållnings- och anslutningssystem. Du kan även känna dig trygg tack vare ett femstjärnigt säkerhetsbetyg från Euro NCAP.

Helt nya motorer i framkant

1205126282430

Transit Custom innovativa kraftfulla nya Ford EcoBlue 2.0L TDCi-motorer erbjuder inte bara avancerad teknologi med förbättrad bränsleeffektivitet och prestanda, med minskade utsläpp. De möter också den stränga Euro 6-standarden med krav på 55 procent lägre NOx-värden. Nya Ford EcoBlue är avancerade motorer, på fler än ett sätt.

Specialdesignat skydd för ditt lastgolv

1205126283986

En lättstädad golvmatta som tillval innebär att du inte behöver eftermontera ett golv. Det tåliga golvet gör det lätt att skjuta in och ut varor, är lättare och snabbare att sopa och rengöra, och bidrar till att behålla din skåpbils restvärde.

Ett system som kan hjälpa till att skydda fotgängare

1205126284081

Det valfria krockavvärjningssystemet (Pre-Collision Assist) med fotgängaravkänning och aktiv inbromsning använder sig av en radar och en kamera för att upptäcka fordon och fotgängare framför bilen eller som skulle kunna korsa din färdväg. Det kan på så sätt varna dig för kollisionsrisker. Om du inte reagerar på systemets varning sätter den aktiva inbromsningen igång bromssystemet för att automatiskt bromsa i syfte att minska olyckornas allvarsgrad eller helt och hållet undvika dem (fungerar vid hastigheter på upp till 80 km/h).