Nya Ford TRANSIT CUSTOM

Transit Custom har alltid varit känd för sin robusta kvalitet, funktionalitet och tillförlitlighet. Nu erbjuder den ett ännu större utbud av dels innovativa funktioner och smart teknik, dels ökad effektivitet, överlägsen design och hantverksskicklighet. Resultatet: du kan se fram emot att sätta dig bakom ratten på en skåpbil som är mer raffinerad och sofistikerad än någonsin.

Ser de vägskyltar du kanske missar.

1205152745740

Oavsett om skyltarna är placerade vid sidan av vägen eller ovanför den, om de är permanenta eller tillfälliga, kan skyltigenkänningen identifiera dem. En symbol för en annalkande fartskylt eller skylt om förbjuden omkörning visas på instrumentbrädan och ändras varje gång hastighetsgränsen på vägen ändras.

Mer kraft, färre utsläpp

1205152746223

Tack vare våra avancerade Ford EcoBlue 2,0-litersmotorer är nya Transit Custom rustad att uppfylla de tuffa nya utsläppsnormerna Euro Stage 6, vilket skär ner på utsläppen och dina driftskostnader på samma gång. De här motorerna är kanske mindre än Duratorq-motorerna på 2,2-liter, men förbluffande nog är de mer kraftfulla.

Nya SYNC 3. För en enkel handsfreeupplevelse

1205152750318

Ford SYNC 3 är ett avancerat system som håller dig uppkopplad och styr din telefon, dina musikval och ditt navigeringssystem. Du kan antingen använda röstkommandona eller 8-tumspekskärmen i färg med nyp- och svepfunktion för en ännu mer intuitiv navigering. Samtidigt kan Live Traffic hjälpa dig att undvika trafikstockningar. Du kan till och med ringa upp någon av de listade lokala restaurangerna genom att helt enkelt säga "Jag är hungrig".

Håller din släpvagn i en rak linje

1205152743110

Trailer Sway Control upptäcker ”självsvängning” eller släpvagnsgungning och sänker fordonets hastighet för att lösa problemet, vilket ger dig mer kontroll när du kör med släp. Systemet bromsar bilen genom att minska motorns vridmoment och gradvis öka bromstrycket på alla hjul.

Klassledande lastutrymme

1205152748691

Nya Transit Custom kan utan problem transportera standardskivor på 2,4 x 1,2 m liggandes platt på golvet, eller tre europapallar. Tack vare det praktiska och förbättrade lastutrymmet rymmer den dessutom föremål som är upp till 3,4 meter (L2) långa utan att det hindrar användningen av framsätena. Totalt erbjuder skåpbilen ett lastutrymme på sex kubikmeter med en mellanvägg monterad - och det är ändå bara den korta hjulbasmodellen (L1). Den långa hjulbasversionen (L2) erbjuder 6,8 kubikmeter. Transit Custom har också den bredaste skjutdörrsöppningen för bilar i denna klass. Skjutdörrarna har också en ny kontrollmekanism som ser till att de alltid hålls öppna vid lastning.