Montazami moments

Maria Montazami är på besök i Sverige under sommaren och självklart är hon först med att fräsa runt på stadens gator i sin sprillans nya Ford Fiesta Vignale. Maria som i vanliga fall är bosatt i Hollywood, Los Angeles har ett hektiskt schema under sin vistelse. I tre delar får ni följa med på hennes äventyr där hon shoppar tassels, går på röda mattan, finner nya vänskaper, får en oväntat festlig inbjudan och såklart mycket mer. Scrolla ner för att se avsnitten.

The tassle´s comeback


En gång om året lämnar Maria Montazami Los Angeles och åker hem till Sverige för några magiska sommarmoments, lite sightseeing och shopping står självklart högt upp på listan. I detta avsnitt får ni följa med Maria när hon tillsammans med sin stilfulla och smidiga Fiesta Vignale fräser runt i Stockholm för att hinna med allt på det hektiska schemat. Givetvis blir det ett besök i en lyxig inredningsbutikdär Maria är på jakt efter nya tassle´s att fylla hemmet i Hollywood med. Besöket drar ut på tiden och Maria tvingas trycka gasen i botten för att hinna till nästa stopp, något som slutar med att hon hamnar i klammeri med rättvisan.


The sausage incident

I detta avsnitt får ni följa med på fortsättningen av Marias galna upptåg och förbredelser inför en oförglömlig galakväll. Det är sommarens viktigaste dag, Maria är inbjuden till ett röda mattan-event och har till sin förskräckelse vaknat till en bad hair day. Det finns bara en person som kan rädda upp situationen, kändisfrisören och Marias goda vän Marre. Med sitt glamourösa Hollywoodsvall, redo för kvällen gasar Maria vidare in sin Fiesta Vignale för att hinna i tid till röda mattan. Traditionsenligt stannar Maria på Karlagrillen för en korv med bröd - där händer något som sätter kvällens planer på spel.


The party crasher

Det är Marias sista dag i Sverige, det betyder att resväskan ska fyllas till bredden med Svenska delikatesser, högst upp på listan står naturligtvis ostkrokar. Färden fortsätter genom Stockholm i Marias Fiesta Vignale. Trångt och trockligt som det är att parkera i stan lyckas Maria tillslut få tag på en parkeringsplats. Ivrig som hon är smäller hon upp bildörren på en förbipasserande som med nöd och näppe klarar sig oskadd. Olyckan leder dock till en ny och oväntad vänskap och ändrade planer för kvällen. Maria blir spontant inbjuden till en kräftskiva där hon gör entré med besked - något som håller på att sluta illa.